Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
CNS09 1
CNS09 2
CNS09 3
CNS09 4
Imagini Canapea CNS09

Canapea CNS09

devider
de la 6730 RON
devider
Important:

Canapeaua se realizeaza la comanda cu posibilitatea modificarii acesteia in functie de preferinte. Pot fi schimbate dimensiunile, cromatica, compozitia sau materialele utilizate.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni canapea: lungime 260 cm x latime 200 cm x inaltime 90 cm
Structura: panouri aglomerate de lemn,grosime 18 mm, lemn de fag
Picioare: panouri aglomerate de lemn si picior metalic cromat
Tapiterie: stofa din bumbac, poliester si elastan in proportii variabile, piele ecologica

Descriere produs

CNS09 este o canapea realizata dintr-o combinatie de stofa si piele, menita sa ofere un confort excelent si sa aibe o rezistenta deosebita. Structura acestei canapele este realizata cu ajutorul unor arcuri sinusoidale ce au o revenire rapida la starea initiala.
Si pentru ca am vorbit de confort, un alt exemplu in acest sens il reprezinta tetierele reglabile din zona capului. Acestea pot fi usor ajustate astfel incat sa puteti obtine o pozitie de sedere cat mai comoda.
Rezistenta unei canapele trebuie sa fie destul de ridicata deoarece este una din cele mai folosite piese de mobilier din incapere. Tocmai in aceasta idee am realizat cusaturi speciale, duble, mai ales in zona bratelor.
Pernele de spatar si sezut ale acestei canapele sunt dehusabile astfel ca pot fi usor intretinute prin spalare.
Fiind un produs de mobila la comanda, aceasta canapea din stofa, model CNS09, poate suporta diverse modificari in functie de preferintele sau nevoile clientilor nostri.