Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
CNS05 1
CNS05 2
CNS05 3
CNS05 4
Imagini Canapea CNS05

Canapea CNS05

devider
de la 7920 RON
devider
Important:

Canapeaua se realizeaza la comanda cu posibilitatea modificarii acesteia in functie de preferinte. Pot fi schimbate dimensiunile, cromatica, compozitia sau materialele utilizate.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiunile canapelei: lungime 300 cm x latime 180 cm x inaltime 80 cm
Structura: panouri aglomerate din lemn, grosime 18 mm, lemn de fag
Tapiterie: stofe din poliester si vascoza, materiale impermeabile ce ajuta la o curatare usoara si rapida, spuma vasco elastica (memory foam)

Descriere produs

Pentru canapeaua model CNS05 am ales cele mai de top materiale iar rezultatul este unul de exceptie. Spuma memory foam (produs brevetat de NASA) folosita la sezut, ia forma corpului sub efectul greutatii corporale astfel ca punctele de presiune sunt reduse considerabil, ca dupa aceea sa revina la starea initiala. O solutie ideala pentru persoanele cu dureri de spate si ale articulatiilor.
Un alt mare castig il reprezinta usurinta cu care se intretine materialul de tapiterie astfel ca petele ce pot aparea accidental (vin, cafea, ulei sau alte produse organice) pot fi eliminate destul de usor.
Functionalitatea bratelor este o idee interesanta dar si practica. Acestea au rol de etajera, masuta si chiar veioza (iluminare LED). Sezlongul canapelei este gandit ca si o zona de odihna, devenind foarte util atunci cand vrem sa folosim canapeaua chiar pentru a dormi.