Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
CNS04 1
CNS04 2
CNS04 3
CNS04 4
Imagini Canapea CNS04

Canapea CNS04

devider
de la 6144 RON
devider
Important:

Canapeaua se realizeaza la comanda cu posibilitatea modificarii acesteia in functie de preferinte. Pot fi schimbate dimensiunile, cromatica, compozitia sau materialele utilizate.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiunile canapelei: lungime 280 cm x latime 160 cm x inaltime 80 cm
Structura: panouri aglomerate din lemn, grosime 18 mm, lemn de fag si molid
Tapiterie: stofa fibra naturala (bumbac, vascoza, in) si spuma poliuretanica de calitate superioara cu diferite densitati si portante

Descriere produs

Atunci cand vorbim despre o mobila la comanda, dimensiunile, nuantele sau materialele, nu ne mai pun nicio problema, singura limita fiind doar imaginatia noastra. Canapeaua model CNS04 vine ca o idee indrazneata ce este subliniata si prin coloristica verde-turcoaz.
Avand sezutul cu o adancime destul de generoasa precum si o inclinare optima a spatarului, aceasta canapea, datorita formelor ergonomice, ofera un confort deosebit.
Un alt detaliu interesant il reprezinta functionalitatea deosebita pe care am dat-o bratelor. Acestea au rol de etajera, masuta si chiar veioza (iluminare neon). Sezlongul canapelei este gandit ca si o zona de odihna, devenind foarte util atunci cand vrem sa folosim canapeaua chiar pentru a dormi.
Optional, pentru doritorii de confort maxim, canapeaua se poate realiza din spuma vasco-elastica (memory foam).