Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
CNS03 1
CNS03 2
Imagini Canapea CNS03

Canapea CNS03

devider
de la 4833 RON
devider
Important:

Canapeaua se realizeaza la comanda cu posibilitatea modificarii acesteia in functie de preferinte. Pot fi schimbate dimensiunile, cromatica, compozitia sau materialele utilizate.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiunile canapelei: lungime 220 cm x latime 190 cm x inaltime sezut 45 cm
Dimensiune taburet mobil: 80 cm x 80 cm x inaltime 45 cm
Structura: panouri aglomerate din lemn, grosime 18 mm, cadru lemn rasinoase
Canturi: ABS grosime 2 mm la etajerele de carti
Tapiterie: stofa (modele si culori la alegere). Spuma poliuretanica de calitate superioara cu diferite densitati si baza cu arcuri.

Descriere produs

Din categoria produselor moderniste cu multiple functii, va propunem o canapea complexa si extrem de utila. Amplasata intr-un loc deschis, ea va indeplini din start cel putin trei functii: canapea, biblioteca si birou.
Structura din care este realizata canapeaua, ofera un confort care sa transforme momentele de odinha, lectura sau vizionare tv, intr-o reala placere. Acest lucru este posibil datorita combinatiei de spuma poliuretanica cu mai multe densitati ce elimina punctele de presiune asupra coloanei vertabrale.
Spatiile bibliotecii incorporate sunt bine optimizate si ne ajuta sa avem la indemana cartile, DVD-urile sau diversele obiecte prezente intr-un birou. Topul bibliotecii este capitonat cu un burete dur ce il transforma intr-un functional blat de lucru. Taburetul mobil este conceput pentru a crea confort atunci cand folosim biroul. Acesta are rotile pivotante din cauciuc ce permit o usoara deplasare.