Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
CNP08 1
Imagini Canapea CNP08

Canapea CNP08

devider
de la 5120 RON
devider
Important:

Canapeaua se realizeaza la comanda cu posibilitatea modificarii acesteia in functie de preferinte. Pot fi schimbate dimensiunile, cromatica, compozitia sau materialele utilizate.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni canapea: Lungime 220 cm x latime 120 cm x inaltime 70 cm
Structura canapea: lemn multistrat si elemente de imbinare din stejar
Picioare: lemn masiv
Tapiterie: combinatie piele ecologica (calitate premium) si stofa rezistenta la uzura (plusata)

Descriere produs

CNP08, este o canapea ce apartine categoriei "canapele la comanda" si care iese in evidenta fata de alte modele, asta datorita confortului si a ergonomiei sale. Dimensiunea generoasa a acestei canapele creaza un ambient relaxant si o transforma intr-una dintre piesele centrale de mobilier ale unui living.
Regasim la aceasta canapea foarte multe detalii care o recomanda drept un produs cu multa originalitate. Dintre acestea remarcam latimea mare ce ajuta la o buna odihna precum si combinatia materialelor; piele-stofa. Si pentru ca tot am amintit de materiale, precizam ca pentru acest model de canapea folosim produse de inalta calitate, rezistente la uzura.
Prin serviciul de mobila la comanda, respectiv canapele la comanda, clientii nostri isi pot personaliza produsele. Va punem la dispozitie o gama larga de materiale si culori. De asemenea, dimensiunea acestei canapele se poate ajusta in functie de spatiul disponibil.