Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
CNP07 1
Imagini Canapea CNP07

Canapea CNP07

devider
de la 5280 RON
devider
Important:

Canapeaua se realizeaza la comanda cu posibilitatea modificarii acesteia in functie de preferinte. Pot fi schimbate dimensiunile, cromatica, compozitia sau materialele utilizate.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni canapea: Lungime 260 cm x latime 95 cm x inaltime 80 cm
Structura canapea: lemn multistrat de paltin si mesteacan
Picioare: lemn masiv
Tapiterie: piele ecologica calitate premium

Descriere produs

CNP07, un model de canapea din piele ecologica ce reuseste sa se impuna prin designul ei foarte elegant care inspira seriozitate. Dimensiunile generoase ale acestei canapele din piele o transforma intr-una dintre piesele centrale de mobilier, care acapareaza atentia intr-o incapere.
Cateva elemente speciale fac in asa fel incat sa o diferentieze de alte canapele din piele, respectiv bratele late, extrem de utile, ce se pot detasa. Acest lucru este valabil pentru toate bratele acestei canapele.
Pe langa design, alt punct forte al acestei canapele este confortul zonei de sezut si cel al pernelor de spatar.
Ca si nuanta, am mers pe varianta alb total, tocmai in ideea de eleganta, acest detaliu oferind ambientului un efect vizual placut si relaxant.
Prin serviciul de mobila la comanda, respectiv canapele la comanda, putem aduce acestui produs o serie de modificari, cum ar fi schimbarea materialului, a dimensiunilor sau a cromaticii.