Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
CNP06 1
Imagini Canapea CNP06

Canapea CNP06

devider
de la 6760 RON
devider
Important:

Canapeaua se realizeaza la comanda cu posibilitatea modificarii acesteia in functie de preferinte. Pot fi schimbate dimensiunile, cromatica, compozitia sau materialele utilizate.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni canapea: Lungime 250 cm x latime 250 cm x inaltime 75 cm
Structura canapea: grinzi lamelare, materiale rasinoase
Picioare: lemn capitonat
Tapiterie: piele ecologica premium

Descriere produs

Apartinand categoriei "canapele la comanda", CNP06 este un produs care inspira modernism si originalitate prin forma si designul sau. Aceasta canapea din piele are cateva elemente ce o diferentiaza de tiparele standard. Bratele late de 40 cm sunt foarte utile si au rol de masuta. Alt avantaj al acestor brate il reprezinta faptul ca sunt mobile, putand fi indepartate in cazul in care doriti obtinerea unui spatiu mai mare pentru a va odihni.
Observam ca la capetele acestei canapele din piele exista o zona cu tetiere. Acestea se pot regla pentru a obtine confortul dorit atunci cand citim sau urmarim la tv emisiunea preferata. La partea de sezut, aceasta canapea are o compozitie mai moale, de spuma poliuretanica cu densitate medie. Cromatica acestei canapele este una simpla, moderna si eleganta. Pernele cat si accesorile colorate pot diferi in functie de preferinte.
Prin serviciul de mobila la comanda, respectiv canapele la comanda, acest produs se poate modifica conform dimensiunilor cerute de catre client.