Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
CNP05 1
Imagini Canapea CNP05

Canapea CNP05

devider
de la 8720 RON
devider
Important:

Canapeaua se realizeaza la comanda cu posibilitatea modificarii acesteia in functie de preferinte. Pot fi schimbate dimensiunile, cromatica, compozitia sau materialele utilizate.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni canapea: Lungime 220 cm x latime 95 cm x inaltime 85 cm
Structura canapea: grinzi si paneluri de lemn multistrat si mesteacan
Picioare: lemn masiv
Tapiterie: piele naturala calitate premium

Descriere produs

CNP05 este un model de canapea din piele ce vine cu un design iesit din tiparele standard, unul care inspira confort si in acelasi timp seriozitate. Cu siguranta acestea canapea va fi o piesa de mobilier greu de ignorat intr-o incapere. Forma bratului lateral este iarasi una deosbita, oferind ideea de continuitate a segmentelor acestei canapele.
Cand vorbim despre canapele, stim ca acestea sunt elementele cele mai solicitate intr-o incapere. Calitatea materialelor trebuie sa fie una de top, trainica. In aceasta idee, atata partea sezutului cat si cea de spatar sunt tapitate cu piele naturala de inalta calitate, avand o structura interioara de spuma poliuretanica cu densitati variabile.
Aceasta canapea din piele va oferi personalitate incaperii si va crea un ambient perfect pentru zile si seri foarte relaxante.
Prin serviciul de mobila la comanda, mai exact canapele la comanda, acest produs poate fi adaptat in functie de dimensiunile incaperii sau de alte dorinte ale clientului.