Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
CNP02 1
CNP02 2
CNP02 3
CNP02 4
Imagini Canapea CNP02

Canapea CNP02

devider
de la 4776 RON
devider
Important:

Canapeaua se realizeaza la comanda cu posibilitatea modificarii acesteia in functie de preferinte. Pot fi schimbate dimensiunile, cromatica, compozitia sau materialele utilizate.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiunile canapelei: lungime 250 cm x latime 200 cm x inaltime 80 cm
Structura: panouri aglomerate din lemn, grosime 18 mm, cadru lemn rasinoase
Tapiterie: piele ecologica pe suport textil de 1 mm. Spuma poliuretanica de calitate superioara cu diferite densitati.

Descriere produs

Canapeaua model CNP01 ofera prin stilul ei modernist nu numai un aspect elegant dar si o buna functionalitate. Un exemplu in acest sens este zona de colt care de obicei este foarte putin utilizata. Prin forma si dimensiunile pe care noi i le-am dat canapelei, aceasta zona a devenit foarte importanta, fiind folosita atat pentru lectura, vizionare tv, dar mai ales pentru odihna (somn).
Un alt detaliu interesant il reprezinta latimea celor doua brate ( 25 cm) capitonate cu o spuma poliuretanica foarte rigida, ce le transforma oricand cu succes intr-o masuta pe care ne putem pune cafeaua, scrumiera sau cartea.
Pernele de spatar sunt detasabile. Acest lucru reprezinta un avantaj deoarece prin inlalturarea lor se obtine o zona pentru odihna. Fiind un produs la comanda, optional se poate integra si un sistem de extensie, varianta ideala pentru musafirii cazati peste noapte.