Camere copii

Mobilierul pentru camere de copii trebuie sa indeplinesca doua conditii principale: sa aibe functii utile pentru parinti si sa fie indragit de catre copii. Varietatea culorilor si cea a materialelor ne ajuta sa cream piese de mobilier cu linii de design care sa indeplineasca toate aceste conditii.

Camera copii CMC09

CMC09 reprezinta solutia grozava pentru amenajarea unei camere de copil intr-un mod organizat, modern si util. Ansamblul este alcatuit din patru piese de mobilier: pat, corp rafturi cu sertare si polite, birou si corpuri suspendate. La comanda, intregul mobilier poate fi ajustat in functie de dimensiunile camerei sau de alte preferinte (materiale, culori, etc).
Camera copii CMC09
3860 RON
Camera copii CMC09

Camera copii CMC08

In categoria 'camere copii', ansambul CMC08 reprezinta una dintre variantele ce acopera intreaga arie de necesitati, de la depozitarea hainelor, obiectelor, pana la piesa de baza al unui dormitor, patul. Sanatatea copilului este foarte importanta astfel ca alegerea unei saltele medicale de calitate superioara a venit tocmai in aceasta idee.
Camera copii CMC08
4120 RON
Camera copii CMC08

Camera copii CMC07

Prin realizarea mobilierului CMC07 ne-am dorit sa oferim o solutie moderna si practica celor ce vor sa amenajeze o camera pentru copii. Paturile au fost realizate astfel incat sa respecte orice norma de siguranta care se impune unui mobilier pentru copii. Fiind vorba de mobila la comanda, dimensiunile se pot schimba in functie de dimensiunile camerei.
Camera copii CMC07
4890 RON
Camera copii CMC07

Camera copii CMC06

Cand doi frati trebuie sa imparta aceeasi camera, o mobila precum CMC06, reprezinta varianta salvatoare. Fiind gandit pana in cel mai mic detaliu, am reusit ca prin realizarea acestui ansamblu sa oferim tot ce e necesar pentru mobilarea unei camere de copii. La cerere, mobila CMC06 poate suporta diverse ajustari in functie de preferinte sau de dimensiunile incaperii.
Camera copii CMC06
5712 RON
Camera copii CMC06

Camera copii CMC05

Functionalitate si design atractiv, acestea sunt principalele atributii pe care trebuie sa le aiba mobila unei camere de copii. Modelul CMC05 reuseste sa imbine aceste atributii intr-un mod cat se poate de armonios. Fiind vorba despre mobila la comanda, depinde doar de preferintele fiecarui client care va fi combinatia de culori sau dimenisunea fiecarei piese din acest anasmblu.
Camera copii CMC05
3980 RON
Camera copii CMC05

Mobila camera copii CMC04

Mobila pentru camere de copii trebuie sa indeplineasca atat rolul de a decora incaperea intr-un mod cat mai placut. Un al doilea detaliu important este rezistenta. Plecand de la aceste idei, am reusit prin ansambulul CMC04 sa oferim o varianta ideala pentru mobilarea unei camere de copii. Si pentru ca vorbim de mobila la comanda, toate produsele ce alcatuiesc mobilierul CMC04 pot fi personalizate
Mobila camera copii CMC04
5120 RON
Mobila camera copii CMC04

Pat masina CMC03

Mobila pentru 'camere copii', un segment special, o adevarata provocare pentru producatorii de mobila la comanda. Modelul CMC03, pat masina, este conceput in ideea de a aduce o bucurie copiilor si de a oferi parintilor linistea ca au achizitionat o piesa de mobilier ce ofera maxima siguranta. Fiind un produs realizat pe comanda, pat masina CMC03 poate avea diferite dimensiuni si culori.
Pat masina CMC03
2950 RON
Pat masina CMC03

Camera copii CMC02

Combinatia cromatica de alb , bej si lemn natur, impreuna cu forma vesela a accesoriilor (manerele tragatoare), dau viata unei camere de copil. Modul ingenios de suprapunere a materialelor ofera o imagine tridimensionala ce transforma piesele de mobilier in personaje de poveste.
Camera copii CMC02
4850 RON
Camera copii CMC02

Camera copii CMC01

Numarul mare de spatii bine organizate destinate pentru depozitarea obiectelor si a hainelor este principala calitate a mobilierului pentru copii model CMC01. Varietatea de culori in care poate fi realizat, cat si formele cu linii armonioase, fac posibila amenajarea unei camere de copil intr-un stil cat mai original.
Camera copii CMC01
5430 RON
Camera copii CMC01