Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
CMC06 1
Imagini Camera copii CMC06

Camera copii CMC06

devider
de la 5712 RON
devider
Important:

Mobilierul pentru camerele de copii se realizeaza doar pe baza de comanda. Acesta poate fi in forma standard prezentata pe site sau modificat in functie de dimensiunile camerei sau alte preferite.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Doua paturi:
dimensiuni saltele: Lungime 190 cm x latime 80 cm
dimensiuni paturi: Lungime 194 cm x latie 84 cm

Dimensiuni ansamblu dulap: L 288 cm x l 45 cm H200
Birou dublu: Lungime 200 cm x latime 60 cm x H75 cm
Polite suspendate: Lungime 200 x adancime 25 cm x grosime 36 mm
Structura mobila: panouri aglomerate din lemn, dublu melaminate, grosime 18 - 36 mm
Canturi: ABS grosime 0,4 si 2 mm

Descriere produs

CMC06 este un model de mobila pentru copii ce vine ca si solutie ideala la o multime dintre problemele pe care le impune amenajarea camerei celor mici. Atunci cand doi frati trebuie sa imparta aceeasi camera, o mobila precum CMC06, reprezinta varianta salvatoare.
Cele doua paturi au un design modern, atractiv si ofera un confort excelent datorita saltelelor medicale de calitate. Ansamblul de dulapuri au spatii de depozitare generoase pentru haine, acesta fiind un element foarte important cand vine vorba despre camere de copii.
Biroul dublu respecta aceeasi nota de design cu restul mobilierului. Biroul, desi asezat in lungime acesta pare ca formeaza un intreg, poate fi desparit in zona de mijloc formandu-se astfel doua birouri mai mici ce pot fi asezate oriunde in camera. Deasupra biroului, trei polite rezistente ofera tot spatiul de expunere necesar pentru carti sau jucarii.
Fiind vorba despre mobila la comanda, acest ansamblu poate suporta diverse ajustari in functie de preferinte sau de dimensiunile camerei.
La cerere, realizam si orice alt model de mobila pentru copii conform schitei / proiectului prezentat de catre client.