Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
CMC05 1
Imagini Camera copii CMC05

Camera copii CMC05

devider
de la 3980 RON
devider
Important:

Mobilierul pentru camerele de copii se realizeaza doar pe baza de comanda. Acesta poate fi in forma standard prezentata pe site sau modificat in functie de dimensiunile camerei sau alte preferite.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Pat:
dimensiune saltea: latime 90 cm x Lungime 180 cm
(salteaua inclusa in pret)
dimensiune pat: Lungime 184 cm x latime 94 cm

Birou: Lungime 100 cm x latime 60 cm x adancime 50 cm
Biblioteca: Lungime 190 x adancime 45 cm x inaltime 200 cm
Polita suspendata: Lungime 60 cm x latime 25 cm
Structura mobila: panouri aglomerate din lemn, dublu melaminate, grosime 18 - 36 mm
Canturi: ABS grosime 0,4 si 2 mm

Descriere produs

Unele ansambluri de mobila reusesc sa depaseasca conceptul simplu de imbinare a esteticii cu functionalul si sa ofere incaperii o ambianta deosebit de placuta, detaliu important mai ales cand vorbim despre mobila pentru copii. Acesta este si cazul mobilierului model CMC05, compus dintr-o biblioteca, un pat si un birou, elemente dotate cu atributii si functionalitati excelente.
Patul este cat se poate de comod, avand o saltea medicala ce va ajuta copilul sa isi mentina corpul in pozitii cat mai corecte. In partea de jos a acestuia se afla o lada de depozitare ce poate fi usor accesata datorita sistemului de extragere pe rotile.
Mobila pentru camere de copii trebuie sa aibe multe spatii de expunere. Asa ca am luat decizia sa realizam o biblioteca cu design modern, simplist dar foarte practica si folositoare. Jocul de forme si culori al manerelor din lemn masiv dau mobilierului o nota de originalitate.
Fiind vorba despre mobila la comanda, acest ansamblu poate suporta orice fel de modificari in functie de preferinte sau de dimensiunile camerei.