Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
CMC04 1
CMC04 2
CMC04 3
CMC04 4
CMC04 5
CMC04 6
Imagini Mobila camera copii CMC04

Mobila camera copii CMC04

devider
de la 5120 RON
devider
Important:

Mobilierul pentru camerele de copii se realizeaza doar pe baza de comanda. Acesta poate fi in forma standard prezentata pe site sau modificat in functie de dimensiunile camerei sau alte preferite.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Pat masina: dimensiune saltea 200 cm x 90 cm
Dimensiune ansamblu dulapuri: Lungime 240 cm x latime 210 cm x adancime 50 cm
Dimensiune comoda: Latime 100 cm x adancime 50 cm x inaltime 100 cm
Structura mobila: panouri aglomerate din lemn, dublu melaminate, grosime 18 - 22 - 36 mm
Canturi: ABS grosime 0,4 si 2 mm, PVC cu acoperire

Descriere produs

Mobila pentru camere de copii trebuie sa indeplineasca atat rolul de a decora incaperea intr-un mod cat mai placut dar si cel de a avea o rezistenta deosebita. Un alt detaliu de care trebuie tinut seama este acela ca accesoriile folosite la realizarea mobilierului trebuie sa fie unele adecvate, astfel incat sa elimine riscul accidentarii copiilor.
Mobila pentru camere de copii model CMC04 a fost creata in armonie cu toate ideile mai sus expuse. Un exemplu in acest sens in reprezinta chiar rotile patului masina. Acestea sunt realizate dintr-o spuma poliuretanica moale ce vine tapitata intr-o piele ecologica foarte calitativa.
Ansamblu de dulapuri ofera spatii de depozitare si expunere destul de generoase, special gandite pentru mobila unei camere de copii. Comoda vesela ce respecta aceeasi idee de design, vine ca o completare, extrem de folositoare in depozitarea lucrurilor sau hainelor ce trebuie sa fie mereu la indemana.

Prin serviciul de mobila la comanda, Stil Autentique realizeaza mobila pentru camere de copii si dupa orice alt proiect propus de catre client.