Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
CMC03 1
CMC03 2
CMC03 3
CMC03 4
Imagini Pat masina CMC03

Pat masina CMC03

devider
de la 2950 RON
devider
Important:

Mobilierul pentru camerele de copii se realizeaza doar pe baza de comanda. Acesta poate fi in forma standard prezentata pe site sau modificat in functie de dimensiunile camerei sau alte preferite.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiune saltea: 1900 x 900 mm
Dimensiune pat masina: 2400 x 1400 x 450h mm
Structura: panouri aglomerate din lemn cu o grosime de 18 mm
Canturi: cauciuc si abs 2 mm
Roti: lemn capitonat cu spuma poliuretanica si piele ecologica
Salteaua si sistemul de iluminare sunt incluse in pret.

Descriere produs

Mobila pentru copii. Un segment special ce a fost mereu o provocare pentru producatorii de mobila la comanda.
Acest pat masina model CMC03 este conceput in ideea de a aduce o bucurie copiilor si de a oferi parintilor linistea ca au achizitionat un produs ce ofera maxima siguranta. Si cand ne referim la siguranta, specificam ca toate muchiile acestui pat masina au canturi speciale, rotunjite, nicidecum taioase.
Rotile acestui pat masina nu sunt din plastic turnat, asa cum sunt la majoriatea produselor de mobilier in serie, ci sunt moi, avand o baza de spuma poliuretanica ce ofera senzatia unui cacuciuc dezumflat, acesta fiind un alt factor de siguranta.
Accesul in pat se face atat prin partile laterale, pentru copiii mai mari, cat si prin partea din fata, pentru cei mai mici, "grila de ventilatie" ajutandu-i sa urce si sa coboare fara a aluneca. Inclinatia eleronului ofera copilului un unghi confortabil de sedere pentru vizualizarea emisiunilor preferate la tv. Prin schimbarea inclinatiei, eleronul se poate transforma intr-o etajera functionala.
Mobila pentru camere copii trebuie sa aibe si functii practice nu doar un design special. In aceasta idee am integrat acestui pat masina un sistem de iluminat (culoare la alegere), extrem de folositor, ce se actioneaza singur atunci cand copilul se da jos din pat.
Salteaua acestui pat este una medicala, menita sa sustina coloana vertebrala dreapta si sa ajute la o dezvoltare corecta a corpului. De asemenea, salteaua are doua parti diferite, una mai tare si una moale. Husa saltelei se poate detasa pentru a fi spalata.
Optional, prin serviciul de mobila la comanda va putem ajuta in privinta unor personalizari mai aparte. Astfel, acest pat masina CMC03 poate avea orice culoare dorita, dimensiuni speciale sau diverse elemente grafice.