Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
CMC02 1
CMC02 2
CMC02 3
CMC02 4
CMC02 5
CMC02 6
Imagini Camera copii CMC02

Camera copii CMC02

devider
de la 4850 RON
devider
Important:

Mobilierul pentru camerele de copii se realizeaza doar pe baza de comanda. Acesta poate fi in forma standard prezentata pe site sau modificat in functie de dimensiunile camerei sau alte preferite.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dulap
dimensiuni: lungime 80 cm x latime 60 cm x inaltime 230 cm
Comoda
dimensiune: lungime 80 cm x latime 60 cm x inaltime 90 cm
Structura:
Mobilier realizat din panouri aglomerate din lemn, 18 mm si MDF vopsit (nuanta la alegere)
Canturi: ABS grosime 2 mm

Descriere produs

Mobilierul pentru camera unui copil trebuie sa aibe doua caracteristici importante; sa fie rezistent si sa aibe un design cat mai placut. Un alt aspect deloc neglijabil, ba chiar la fel de important este utilizarea unor accesorii care sa elimine pe cat posibil riscul acidentarii celor mici. Usile cat si sistemele de glisare ale sertarelor au amortizare integrata (bluemotion), astfel ca inchiderile sunt perfecte, line si silentioase.
Mobilierul CMC02 este compus din doua piese, comoda si dulap, concepute cu un sistem de rotile din lemn de esenta tare ce are un dublu rol ; deplasarea cu usurinta a mobilierului cat si facilitarea curateniei datorita inaltimii de la pardoseala.
Dulapul poate fi compartimentat in functie de necesitati cu polite care se pot muta pe inaltime, cu bara de haine sau combinate. Sertarele permit greutati de pana la 30kg/bucata si au o lunga durata de viata. Comoda este destinata depozitarii hainelor sau a asternuturilor iar cele patru sertare incapatoare o ajuta sa indeplineasca cu succes acest rol.
Important: Lacurile si vopselurile folosite la realizarea acestui mobilier sunt de natura ecologica, in conformitate cu normativele UE in domeniu.