Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
PAL06 1
Imagini bucatarie din pal

Bucatarie din pal PAL06

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Fronturi bucatarie: panouri aglomerate de lemn, dublu melaminate, grosime 18 mm, sticla sablata chimic
Structura bucatarie: panouri lemnoase,dublu melaminate, grosime 18 mm
Blat: termorezistent,melaminat, 28 mm
Manere: aluminiu eloxat
Canturi: ABS cu grosimi de 0,4 mm si 2 mm

Descriere produs

PAL06 este un model de bucatarie din PAL, un mobilier varianta de apartament, accesibil ca pret, ideal pentru clientii atenti la buget dar exigenti in privinta calitatii.
Complexitatea spatiilor de depozitare reprezinta un avantaj major. Atat corpurile superioare cat si cele de jos, au module speciale ce corespund necesitatilor unei bucatarii. In interior, mobilierul va beneficia de o optimizare exceptionala a spatiilor de depozitare, aceasta fiind realizata dupa bunul plac al clientului.
Prin servicul de mobila la comanda, putem aduce acestei bucatarii diverse ajustari de compozitie, dimensiuni, in functie de preferinte ori spatiul disponibil. La cerere, Stil Autentique realizeaza si orice alt model de mobila pentru bucatarie dupa proiectele personale ale clientilor. De asemenea, ne puteti cere ajutorul si in privinta achizitionarii altor produse, cum ar fi: blaturi compozit (turnat sau cu decupaj), hote, aparate electrocasnice (marci de renume).