Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
PAL04 1
Imagini bucatarie din pal

Bucatarie din pal PAL04

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Fronturi: panouri aglomerate de lemn, dublu melaminate, (18 mm)
Structura mobila: panouri aglomerate de lemn, dublu melaminate, (18 mm)
Blat: termorezistent, (38 mm)
Manere: cromate
Canturi: ABS grosimi 04 / 22 mm
Corpuri inferioare: picioare reglabile (Italia) si plinta aluminiu
Corpuri superioare: feronerie standard (Italia)

Descriere produs

Aceasta bucatarie din PAL, reprezinta o varianta practica si accesibila ca pret pentru cumparatorii atenti la buget dar exigenti in privinta calitatii precum si a functionalitatii.
Atuu-ul principal al acestei bucatarii este reprezentat de spatiul generos de depozitare pe care ni-l ofera. Au fost eliminate toate sectiunile "moarte" astfel incat sa putem valorifica la maxim fiecare coltisor.
Corpurile laterale ofera solutii pentru toata apartura electrocasnica (cuptor clasic, cuptor microunde, frigider) necesara intr-o bucatarie. Posibilitatea unei continuitati a blatului, in forma de L, creaza un spatiu extrem de util ce poate fi folosit ca zona de lucru sau locul unde servim masa, detaliu ce acorda acestei bucatarii o nota in plus de originalitate.
Fiind un produs de mobila la comanda, specificam ca PAL04 este o mobila de bucatarie care poate fi adaptata in functie de nevoile sau preferintele fiecarui client. In acelasi timp putem executa si alte modele de bucatarii dupa proiecte personale.