Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
PAL03 1
PAL03 2
PAL03 3
PAL03 4
Imagini bucatarie din pal

Bucatarie din pal PAL03

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Structura mobila: panouri aglomerate de lemn dublu melaminat, grosime 18 mm
Blat: hidrofugat, rezistent termic, grosime 28 mm
Manere: zamac crom
Canturile: ABS, grosime 04 si 2 mm
Corpurile inferioare: sertare cu sistem de glisare pe role, plinta detasabila cu rol de mascare a picioarelor
Corpurile superioare: toate usile sunt cu ridicare pe verticala, sistem telescopic mecanic (nu pe gaz).

Descriere produs

Mobila de bucatarie contemporana inclina ca stil si design intre formele minimaliste si cele destul de complexe. O parte dintre clientii nostri apreciaza eleganta sobra pe cand cealalta parte prefera o mobila ce inspira caldura sau mai bine zis, acea stare "de acasa".
Mobila de bucatarie PAL03 a fost gandita astfel incat sa imbine ambele stiluri: corpuri modulare, compozitie PAL dublu melaminat, accesorii de calitate si optimizare pentru a incorpora tot ce este necesar in materie de electrocasnice. Combinatia stilului modern cu cel rustic ofera un efect vizual interesant si placut ce duce cu gandul la o mobila de bucatarie de lemn masiv.
In interior, acesta mobila de bucatarie beneficiaza de o optimizare exceptionala a spatiilor de depozitare. Deschiderea usilor si a sertarelor se face intr-un mod silentios cu ajutorul pistoanelor cu gaz. Mobila de bucatarie PAL03 are ca si avantaj adaptibilitatea usoara in caz ca va doriti o mobila de bucatarie pe colt.
Deoarece vorbim despre mobila la comanda, modelul prezentat in aceste imagini are un caracter inspirational pentru clientii care dispun de spatii mai extinse.