Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
PAL01 1
Imagini bucatarie din pal

Bucatarie din pal PAL01

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Fronturi bucatarie: panouri aglomerate de lemn, dublu melaminate, grosime 18 mm,
Structura bucatarie: panouri lemnoase, grosime 18 mm
Blat: termorezistent, 28 mm
Manere: profil aluminiu
Canturi: ABS cu grosimi de 0,4 mm si 2 mm

Descriere produs

PAL01 este o bucatarie ce are ca si principala caracteristica, simplitatea. Prin jocul cromatic si multitudinea de combinatii pe care le putem face in privinta aranjarii corpurilor, aceasta simplitate poate deveni extrem de interesanta. Si pentru ca ne-am dorit ca acest produs sa aibe o particularitate aparte, am ales ca fibra lemnoasa sa fie asezata pe orizontala, obtinandu-se astfel un placut si modern aspect vizual.
Corpurile acestei bucatarii din PAL au dimensiuni diferite menite sa aduca un plus nu doar la partea de design ci si la cea a functionalitatii. Spatiile interioare de depozitare ofera solutii pentru toate obiectele necesare intr-o bucatarie.
Fiind vorba despre mobilier personalizat apartinator categoriei "bucatarii la comanda", putem ajusta dimensiunile intregului ansmablu in functie de spatiul disponibil in incapere. De asemenea, la cerere, realizam si orice alt model de bucatarii din PAL dupa proiectele prezentate de catre client.