Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
MDF12 1
MDF12 2
MDF12 3
MDF12 4
Imagini bucatarie din mdf

Bucatarie din mdf MDF12

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Fronturi: MDF infoliat, alb - portelan, mat (19 mm)
Structura mobila: panouri aglomerate de lemn, dublu melaminate, grosime 18 mm
Blat: lemn masiv fag, 28 mm
Manere: zamac antichizat
Canturi: ABS grosimi 04 / 22 mm
Corpuri inferioare: picioare reglabile (Italia) ce vin mascate de o plinta care se poate detasa
Corpuri superioare: feronerie standard (Italia)

Descriere produs

Vorbim despre bucatarii din MDF. Acest model reprezinta o alegere grozava pentru toti cei care isi doresc o mobila de bucatarie amenajata intr-un stil modern, cu tendinte clasice, simple dar elegante.
Stilul modern este subliniat prin alegerea MDF-ului ca si material de lucru pentru realizarea acestui mobilier, cat si frezajele duble prezente la toate corpurile ansamblului. In partea superioara a acestei bucatarii din MDF, corpurile au dimensiuni (latimi) diferite, un detaliu ce imprima mobilierului o originalitate aparte.
Intr-o incapere cu dimensiuni mai mari, putem realiza o versiune mult mai extinsa a acestei bucatarii, cu posibilitatea incastrarii frigiderului intr-un corp lateral. Apartinand categoriei mobila la comanda, aceasta bucatarie poate suporta diverse ajustari in functie de preferintele fiecarui client in parte.
De asemenea, prin intermediul companiei noastre puteti achizitiona si alte produse calitative, de top, cum ar fi: blaturi compozit (turnat sau cu decupaj), hote, sau alte aparate electrocasnice (marci de renume).