Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
MDF11 1
Imagini bucatarie din mdf

Bucatarie din mdf MDF11

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Fronturi: MDF infoliat, lucios (19 mm)
Structura bucatarie: panouri aglomerate de lemn, dublu melaminate, grosime 18 mm
Blat: termorezistent, 28 mm (optional, blat compozit)
Manere: aluminiu satinat
Canturi: ABS grosimi 04 / 22 mm
Corpuri inferioare: picioare reglabile mascate de o plinta detasabila
Corpuri superioare: feronerie standard

Descriere produs

Apartinand categoriei bucatarii din MDF, modelul MDF11 vine cu o indrazneata idee de design, una cu totul speciala. Cu alte cuvinte, acesta poate fi mobilierul ideal in cazul in care va doriti o bucatarie amenajata intr-o maniera moderna.
MDF-ul lucios impreuna cu jocul de forme si dimensiuni prezent la corpurile superioare, ofera acestei bucatarii un deosebit aspect vizual.
Pentru cei care dispun de incaperi cu dimensiuni generoase, putem realiza diferite versiuni ale acestei bucatarii. Spatiul larg ne va ajuta sa fim si mai creativi.
La cerere, putem realiza si orice alt mobilier pentru bucatarii din MDF, in conformitate cu proiectele clientilor nostri. De asemenea, puteti apela la ajutorul nostru si in vederea achizitionarii unui blat compozit (turnat sau cu decupaj), a hotei, precum si a altor aparate electrocasnice.