Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
MDF10 1
MDF10 2
MDF10 3
Imagini bucatarie din mdf

Bucatarie din mdf MDF10

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Fronturi: MDF infoliat, (19 mm)
Structura mobila: panouri aglomerate de lemn, dublu melaminate, grosime 18 mm
Blat: termorezistent, 28 mm (optional, blat compozit)
Manere: aluminiu satinat
Canturi: ABS grosimi 04 / 22 mm
Corpuri inferioare: picioare reglabile (Italia) mascate de o plinta detasabila
Corpuri superioare: feronerie standard (Italia), sticla clara 5mm

Descriere produs

Din categoria bucatarii la comanda, mobilierul model MDF10 reprezinta o alegere ideala pentru toti cei care isi doresc o bucatarie amenajata in stil modern, cu tendinte clasice, simple dar elegante. Stilul modern este subliniat si prin combinatia de MDF cu sticla pe care o regasim la corpurile superioare ale acestei bucatarii. Tot aici, prin cateva "artificii" de compozitie am reusit sa dam corpurilor contururi masive, impozante.
Cei ce dispun de incaperi cu dimensiuni mai mari, pot realiza o versiune a acestei bucatarii, identica cu cea prezentata in fotografie, unde frigiderul vine incastrat in ultimul corp lateral.
Fiind un produs de mobila la comanda, aceasta bucatarie poate suporta ajustari in functie de preferintele clientilor nostri.