Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
MDF09 1
MDF09 2
MDF09 3
Imagini bucatarie din mdf

Bucatarie din mdf MDF09

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Fronturi: MDF infoliat, grosime 18 mm
Structura: panouri aglomerate din lemn, dublu melaminte, grosime 18 mm
Blat: rezitent la uzura si temparaturi ridicate, grosime 28 mm
Manerele: zamac argintiu satinat
Canturile: ABS grosime 0,4 si 2 mm
Corpurile inferioare: prevazute cu picioare din PVC reglabile pe inaltime 100-120 mm, mascate de o plinta de aluminiu detasabila
Corpurile superioare: sistem de deschidere pe verticala Blum-Aventos.

Descriere produs

Mobila de bucatarie din MDF, model MDF09, are o linie de design simplista ce impune eleganta si rafinament. Nuanta aleasa vine in sprijinul acestei idei si face ca obiectele decorative sa fie scoase in evidenta.
Pentru aceasta mobila de bucatarie s-au folosit fronturi din MDF infoliat cu o grosime de 18 mm. Dupa cum se stie, MDF-ul este unul dintre cele mau rezistente materiale atunci cand este supus unor conditii de umiditate ridicata, astfel ca il face ideal pentru realizarea mobilierului de bucatarie. Rezistenta si faptul ca se intretine destul de usor sunt iarasi atuuri importante in favoarea MDF-ului.
Prin serviciul nostru de mobila la comanda, acest mobilier pentru bucatarie, MDF09, poate suporta modificari de structura si design in functie de spatiul disponibil.
La cerere, putem realiza orice alt model de mobila pentru bucatarie dupa un proiect propus de catre client.