Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
MDF08 1
MDF08 2
MDF08 3
MDF08 4
Imagini bucatarie din mdf

Bucatarie din mdf MDF08

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Fronturi: MDF furniruit stejar, aspect antichizat. Panouri cu modele florale pictate manual
Structura bucatarie: panouri aglomerate din lemn, furniruite cu stejar antichizat
Blat: rezistent la uzura si temperaturi mari, grosime 28 mm,
Manere: fier forjat si insertii de portelan
Canturi: bordura de stejar natural, grosime 2 mm

Descriere produs

Prin aspectul ei deosebit, aceasta mobila de bucatarie model MDF08, ofera incaperii un aer cald in care sa simtim ca suntem cu adevarat acasa. Corpurile cu picturi manuale au fost realizate in dorinta de a da mobilierului o nota de originalitate. Nuanta aleasa face in asa fel incat sa putem mobila aproape orice tip de bucatarie, indiferent de culoarea faiantei sau a zugravelii.
Un element interesat pe care il gasim la aceasta mobila de bucatarie este masa extensibila, extrem de utila in multe situatii.
Fiind vorba de mobila la comanda, compartimentarea interioara a acestei bucatarii va fi facuta in functie de cerintele clientului. Se pot schimba dimensiunile sau forma corpurilor, atat la partea superioara cat si inferioara.
In ideea de a veni in sprijinul clientilor nostri, furnizam si intreaga gama de electrocasnice necesare unui mobilier de bucatarie: cuptoare, plite, hote, chiuvete, frigidere, etc. Colaboram cu parteneri precum: Pyramis,Teka, Ariston sau Studio Casa
La cerere, putem realiza orice alt model de mobila pentru bucatarie.