Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
MDF07 1
MDF07 2
MDF07 3
Imagini bucatarie din mdf

Bucatarie din mdf MDF07

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Fronturi: MDF infoliat, grosime 19 mm, piele ecologica
Structura bucatarie: panouri aglomerate din lemn dublu melaminat, nuanta maro, grosime 18 - 22 mm
Blat: lemn natural teak
Manere: piele
Canturile: ABS, grosime 0,4 si 2 mm
Corpurile inferioare: plinta detasabila ce mascheaza picioarele reglabile din PVC
Corpurile superioare: sistem special de prindere in zid cu ancore din otel

Descriere produs

Aceasta mobila de bucatarie model MDF07, se distinge prin materialele atipice ce au fost alese pentru realizarea ei. MDF-ul infoliat impreuna cu pielea eco, ofera acestei bucatarii un stil modern, dar si rezistenta la caldura si umezeala. La acest model de bucatarie, am ales o nuanta puternica de maro, pentru a scoate mobilierul in evidenta pe un fundal deschis. Manerele vin in aceeasi nota de design, fiind capitonate cu piele eco.
Si pentru ca vorbim despre mobila la comanda, compartimentarea interioara a acestei bucatarii se va face in functie de dorintele fiecarui client in parte. De asemnea se pot schimba dimensiunile sau forma tuturor corpurilor ce alcatuiesc acest ansamblu.
Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, furnizam si electrocasnicele necesare unei bucatarii: hote, cuptoare, frigidere, plite, chiuvete, etc. Avem parteneri renumiti, dintre care amintim: Pyramis, Ariston, Teka, Studio Casa si altii.
La cerere, realizam si bucatarii la comanda dupa orice alt proiect prezentat de catre client.