Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
LM13 1
Imagini bucatarie din lemn masiv

Bucatarie din lemn masiv LM13

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Fronturi: lemn masiv stejar, antichizat, grosime 22 mm
Structura bucatarie: panouri panel furniruit, 19 mm, sticla sablata chimic
Blat: lemn masiv stejar, 38 mm, (vopsire antichizata cu lac diamant pentru proprietati termorezistente si uzura)
Manere: metalice antichizate, finisaj mat
Canturi: ABS furnir, grosime 06 mm
Corpurile inferioare: plinta detasabila de lemn masiv ce mascheaza picioarele reglabile

Descriere produs

Plasata undeva in zona stilului rustic, traditional, aceasta bucatarie model LM13 se numara printre favoritele celor ce prefera un mobilier cu originalitate, perfect functional. Mobila de bucatarie din lemn masiv a fost mereu apreciata de catre clientii cu gusturi rafinate.
Jocul liniilor drepte, frumos imbracate in fronturi cu frezaje si finisaje de calitate, imprima acestei bucatarii o noblete aparte.
In partea superioara, bucataria prezinta o serie de corpuri cu fronturi pline si sticla sablata, frumos delimitate de o cornisa lata de lemn. Partea inferioara este extrem de generoasa in ceea ce priveste spatiul de depozitare. Modulele cu plasa-grilaj sublinieaza inca o data ideea unui design rustic.
Apartinand categoriei mobila la comanda, aceasta bucatarie din lemn masiv LM13, poate suporta diferite ajustari de compozitie, culoare, forme cat si dimensiuni, astfel incat sa se incadreze perfect spatiului disponibil. Strucutura ansamblului va diferi in functie de preferintele si proiectul personal al fiecarui client in parte.
Ne puteti solicita ajutorul si in vederea achizitionarii de blaturi compozit.