Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
LM11 1
Imagini bucatarie din lemn masiv

Bucatarie din lemn masiv LM11

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Fronturi bucatarie: lemn masiv de paltin, 22 mm
Structura interioara: panouri aglomerate de lemn (panel furniruit 19 mm)
Blat de lucru: termorezistent melaminat, 38 mm (optional blat compozit)
Manere: antichizate cu insertii portelan

Descriere produs

Plasat in zona "bucatarii clasice" acest model, LM11, se remarca prin designul sau de bun gust si excelenta functionalitate care permite integrarea obiectelor electrocasnice.
In partea superioara a acestei bucatarii avem un modul foarte elegant cu doua corpuri ce au fronturi pline iar celelalte doua, sticla sablata. Cornisa cu frezaje ce respecta aceeasi idee de design este elementul care intregeste imaginea unei bucatarii clasice.
Aceasta bucatarie din lemn masiv apartine categoriei "mobila la comanda", astfel ca dimensiunile pot fi ajustate in asa fel incat sa se incadreze perfect in spatiul disponibil amplasarii ei.
Compania noastra, Stil Autentique, poate realiza si orice alt model de bucatarie conform schitelor prezentate de catre client. De asemenea va putem ajuta si in vederea achizitionarii de aparatura electrocasnica sau blaturi compozit.