Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
LM10 1
Imagini bucatarie din lemn masiv

Bucatarie din lemn masiv LM10

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Fronturi: lemn masiv de paltin (22 mm)
Structura mobila: panouri aglomerate de lemn (panel furniruit 19 mm)
Blat: termorezistent melaminat (38 mm)
Manere: model antichizat stil
Canturi: furnir grosimi 04 / 22 mm si 2 / 22 mm

Descriere produs

Plasata undeva in zona retro - vintage, aceasta bucatarie model LM10 se numara printre favoritele celor ce prefera un ansamblu de bun gust, perfect functional. Clientii cu gusturi rafinate vor aprecia intotdeauna mobila de bucatarie din lemn masiv. Jocul liniilor drepte, frumos imbracate in fronturi cu frezaje si finisaje de exceptie, ofera acestui mobilier o noblete aparte.
La partea de sus a acestei bucatarii se pot realiza corpuri cu fronturi pline sau combinate cu unele de sticla si bagheta de lemn. Cornisa ceva mai groasa face ca mobilierul sa prinda un aer impunator.
Fiind vorba despre mobila la comanda, bucataria din lemn masiv LM10, poate suporta diferite ajustari incat sa se incadreze perfect spatiului disponibil. Imaginea acestei bucatarii are un caracter inspirational. Dimensiunile si formele mobilierului pot sa difere in functie de proiectul personal al fiecarui client in parte.