Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
LM09 1
Imagini bucatarie din lemn masiv

Bucatarie din lemn masiv LM09

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Fronturi: lemn masiv de paltin, (22 mm)
Structura mobila: PAL melaminat interior iar la partile vizibile panel furniruit (19 mm)
Blat: termorezistent melaminat, (28 mm). Optional blat compozit
Manere: antichizate
Canturi: furnir grosimi: 04 / 22 mm si 2 / 22 mm

Descriere produs

Realizata din lemn masiv de paltin, aceasta bucatarie LM09 ofera incaperii o inalta nota de eleganta, acest lucru fiind posibil fara alte compromisuri in ceea ce priveste functionalitatea.
In partea superioara observam o compozitie interesanta realizata din corpuri cu inaltimi diferite si elemente ornamentale lucrate manual, acest detaliu fiind dovada ca vorbim despre o mobila cu o originalitate aparte. Tot la aceste corpuri trebuie sa remarcam si combinatia lemn-sticla (sticla sablata,tip vitraliu) cu accesorii inedite (bagheta ornamentala de plumb).
Pentru ca am amintit si despre functionalitatea acestei bucatarii din lemn masiv, putem garanta ca la acest capitol oferim solutii cat se poate de practice si utile in tot ceea ce priveste compartimentarea interioara, sistemele de inchidere si deschidere, accesoriile interioare (organizatoare de tacamuri, picurator vase), sistem de iluminare.
Deoarece discutam despre un produs de mobila la comanda, bucataria din lemn masiv LM09, poate suporta ajustari astfel incat sa corespunda dorintelor clientilor nostri.
Imaginea acestei bucatarii are un caracter inspirational, dimensiunea si formele mobilierului fiind ajusatibile in functie de spatiul disponibil.