Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
LM07 1
Imagini bucatarie din lemn masiv

Bucatarie din lemn masiv LM07

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Fronturi: lemn masiv fag, grosime 18 - 21 mm
Structura mobila: panouri aglomerate din lemn dublu melaminate, grosimi 18 mm si panouri aglomerate din lemn furniruite fag, grosime 19 mm, (Austria)
Blat: termorezistent, 28 mm grosime
Manere: cromate lucios
Canturi: ABS grosime 04 / 22 mm si canturi furniruite fag: 06/ 22 mm
Corpuri inferioare: picioare reglabile (Italia) mascate de o plinta realizata din PAL cu furnir fag natural
Corpuri superioare: deschidere clasica pe balamale cu amortizare

Descriere produs

Mobila de bucatarie din lemn masiv, LM07, este unul dintre modelele preferate ale persoanelor ce vor un ansamblu de bun gust, cu dimensiuni mai extinse, perfect functional. Designul armonios al acestei bucatarii ne duce oarecum cu gandul la stilul rustic, cald, ce ofera liniste caminului nostru.
Corpurile prezente la partea de sus cat si cea de jos, sunt optimizate ideal pentru a oferi spatii de depozitare atat pentru obiectele marunte cat si pentru cele mai voluminoase.
In partea superioara, regasim corpuri - vitrina cu usi de sticla, ce ofera acestui mobilier un grad de unicitate. In interior, aceste corpuri au polite de sticla pentru ca lumina calda pe baza de led sa poate trece prin acestea.
Cornisa ansamblului model este realizata din MDF(vopsit fag).
Acest produs de mobila la comanda (bucatarie lemn masiv LM07) poate suporta diverse ajustari mobilierului astfel incat acesta sa fie adaptat perfect incaperii.