Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
LM06 1
Imagini bucatarie din lemn masiv

Bucatarie din lemn masiv LM06

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Fronturi: lemn masiv fag, vopsite mat (orice nuanta dorita din paletarul RAL) grosime 18 - 21 mm
Structura mobila: panouri aglomerate din lemn dublu melaminate,18 mm, si panouri aglomerate din lemn furniruit fag, grosime 19 mm, Egger - Austria
Blat: cu o mare rezistenta la uzura si umiditate, 28 mm (optional blat compozit)
Manere: otel alamit cu insertie portelan
Canturi: ABS grosime 04 / 22 mm si canturi furniruite fag, grosime 06/ 22 mm
Corpuri inferioare: picioare PVC (Italia) mascate de o plinta realizata din PAL cu furnir fag natural
Corpuri superioare: deschidere clasica pe balamale cu amortizare

Descriere produs

Mobila de bucatarie din lemn masiv, model LM06, ofera incaperii prin designul sau o fermitate aparte, asta fara a face un compromis in ceea ce priveste functionalitatea.
Corpurile superioare cat si cele inferioare sunt optimizate in asa fel incat sa ofere spatii de depozitare potrivite pentru orice fel de obiect necesar intr-o bucatarie. In partea de sus, doua blidare cu aspect rustic destinate expunerii de obiecte decorative sau vesela, aduc un plus de utilitate. Un alt element important de design este reprezentat de usile din sticla cu bagheta de plumb auriu ce dau originalitate acestui mobilier. Si tot la capitolul originalitate trebuie mentionat si faptul ca multe dintre piesele acestui ansamblu (garduletul ornamental,frezaje,etc) sunt realizate manual.
Fiind un produs de mobila la comanda, bucataria din lemn masiv LM06, poate fi adaptata in functie de preferintele clientilor nostri.
Imaginea acestei bucatarii are un caracter inspirational, dimensiunea si formele mobilierului fiind ajusatibile in functie de spatiul disponibil.