Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
LM05 1
LM05 2
LM05 3
LM05 4
LM05 5
Imagini bucatarie din lemn masiv

Bucatarie din lemn masiv LM05

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Fronturi: lemn masiv frasin, grosime 18 - 21 mm
Structura mobilier: panouri aglomerate din lemn dublu melaminate, grosimi 18 mm si panouri aglomerate din lemn furniruite stejar, grosime 19 mm, Egger - Austria
Blat: rezistenta la apa si uzura, grosime de 28 mm.
Manere: combinatie zamac - portelan, cu pictura manuala.
Canturile: ABS grosime 04 / 22 mm si canturi furniruite stejar, grosime 06/ 22 mm
Corpuri inferioare: picioare platisc (Italia) mascate de o plinta realizata din PAL cu furnir stejar natural
Corpuri superioare: deschidere clasica pe balamale cu amortizare

Descriere produs

Mobila de bucatarie din lemn masiv, model LM05, ofera incaperii prin liniile sale de design, un aer impunator si elegant. Cromatica precum si textura lemnului natural, sunt elemente ce vin in sprijinul acestei idei.
Dupa cum putem observa, la acest model de mobila de bucatarie, atentia este intreptata spre partea centrala, acolo unde se afla accesoriile cele mai necesare precum hota, plita si chiuveta.
Compartimentarea atat cea de la corpurile superioare cat si inferioare a fost astfel facuta incat sa ofere spatii de depozitare pentru orice obiect care s-ar putea regasi intr-o bucatarie.
Si pentru ca vorbim despre mobila la comanda, bucataria din lemn masiv LM05, poate fi adaptata nevoilor sau dorintelor fiecarui client in parte.
Imaginile acestui produs au un caracter inspirational, dimensiunile si formele mobilierului pot diferi in functie de spatiul disponibil.