Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
LM04 1
LM04 2
LM04 3
LM04 4
LM04 5
LM04 6
Imagini bucatarie din lemn masiv

Bucatarie din lemn masiv LM04

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Fronturi: lemn masiv stejar, grosime 18 - 21 mm
Structura mobilier: panouri aglomerate din lemn dublu melaminate, grosimi 18 mm
Blat: hidrofugat(rezistenta la apa), grosime de 28 - 38 mm.
Manere: combinatie zamac si portelan
Canturile: ABS grosime 04 / 22 mm
Corpuri inferioare: picioare PVC ce vin mascate de o plinta realizata din PAL furnir stejar natural
Corpuri superioare: deschidere clasica pe balamale

Descriere produs

LM04, o mobila de bucatarie din lemn masiv ce inspira eleganta si bun gust. Nuanta si textura lemnului natural au fost alease tocmai pentru a veni in sprijinul acestei idei.
Putem observa la aceasta bucatarie din lemn masiv, designul clasic, ce face ca atentia sa fie indreptata spre obiectele centrale, hota si aragazul. Corpurile prezente atat la partea superioara cat si inferioara, beneficiaza de o buna compartimentare, oferind suficient spatiu de depozitare.
Fiind vorba de un produs ce se realizeaza la comanda, bucataria din lemn masiv LM04 poate fi personalizata astfel incat sa raspunda gusturilor si nevoilor fiecarui client in parte. Prin serviciul de mobila la comanda, acest model de bucatarie din lemn masiv poate fi adaptat cu usurinta oricarui spatiu.
Imaginile mai sus prezentate au un caracter inspirational, dimensiunile si formele mobilierului pot diferi in functie de spatiul disponibil.