Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
LM01 1
Imagini bucatarie din lemn masiv

Bucatarie din lemn masiv LM01

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Fronturi: lemn masiv mesteacan (cu patina), grosime 18 - 21 mm
Structura bucatarie: panouri aglomerate de lemn dublu melaminate, grosimi 18 mm
Blat: termorezistent, 28 mm
Manere: butoni stilizati (la alegere)
Canturile: ABS grosime 04 / 22 mm
Picioarele acestei bucatarii (PVC) vin mascate de o plinta detasabila (PAL furnir natural de fag)

Descriere produs

Mobila de bucatarie model "LM01" exceleaza printr-un design clasic, elegant. Apartinand categoriei lemn masiv, calitatea este una dintre caracteristicile de baza ale acestui mobilier.
Corpurile superioare ale acestei bucatarii pot avea diferite combinatii de forme si dimensiuni, precum varianta prezentata in fotografia de mai sus. Design-ul fronturilor este unul special, imbinand frumusetea lemnului cu aspectul clasic al sticlei.
Pe langa designul aparte, functionalitatea unei astfel de bucatarii ne ofera o serie de avantaje. Au fost gandite spatii optime de depozitare pentru orice fel de obiect necesar intr-o bucatarie si zone dedicate incorporarii electrocasnicelor.
Fiind vorba despre mobila la comanda, respectiv bucatarii la comanda, acest mobilier se poate realiza pe dimensiunile si nuantele solicitate de catre client.