Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
FN03 1
Imagini bucatarie cu furnir natural

Bucatarie cu furnir natural FN03

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Fronturi: furnir natural, stejar
Structura bucatarie: panouri aglomerate de lemn dublu melaminat, grosime 18 mm
Blat: termorezistent (38 mm)
Manere: aluminiu
Canturi: ABS, grosime 04 mm

Descriere produs

Aceasta bucatarie din furnir natural, model FN03, exceleaza prin eleganta si bun gust, chiar si daca este realizata pe o dimensiune standard. Corpurile superioare au usi de lemn si sticla, acestea putand fi aranjate alaturi sau amestecate, in functie de preferinte. Corpurile inferioare ale acestei bucatarii pastreaza aceleasi liniii de design si materiale (lemn-sticla). Ele sunt bine compartimentate si permit stocarea obiectelor si a ustensilelor din bucatarie intr-o maniera ergonomica.
Calitatea materialelor (furnir premium) este una de top, astfel ca oricine si-ar dori sa fie posesorul unei astfel de bucatarii.
Blatul cu o grosime mai mare, respectiv 38 mm, este rezistent la temperaturi ridicate si zgarieturi, conditie absolut necesara pentru o mobila de bucatarie. Fiind un produs de mobila la comanda, aceasta bucatarie din furnir natural poate suporta modificari in fuctie de dorintele fiecarui client.