Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
FN02 1
FN02 2
FN02 3
FN02 4
Imagini bucatarie cu furnir natural

Bucatarie cu furnir natural FN02

devider devider
Important:

Pretul mai sus mentionat este valabil pentru dimensiunea standard (L 245cm x l 60cm x H210 cm), ce reprezinta un ansamblu alcatuit dintr-un un corp de 90 cm pentru chiuveta, modulul de 60 cm in care este incorporat cuptorul si un segment de 95 cm pentru sertare si depozitare vase.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Fronturi: MDF furniruit,vopsit, grosime 19 mm
Structura: panouri aglomerate din lemn dublu melaminat, grosime 18 mm, sticla clara
Blat: din lemn masiv de fag, grosime 30 mm
Elementele ornamentale reprezentate de stalpii verticali, rama de deasupra cat si dedesuptul corpurilor, sunt realizate din lemn masiv
Manere: zamac nichelat
Canturile: ABS, grosime 04 mm
Corpurile inferioare: plinta detasabila realizata din MDF furniruit, vopsit, ce mascheaza picioarele reglabile din PVC

Descriere produs

Tendinta actuala a proiectantilor ce se ocupa cu amenajarile interioare este aceea de a face ca spatiul destinat bucatariei sa fie unul comun cu cel al living-ului. Toate astea se impun deoarece stilul de viata modern fac ca bucataria sa nu mai fie doar clasicul loc pentru gatit si luat masa ci si unul de socializare, fapt pentru care design-ul este esential.
Despre mobilierul de bucatarie model FN02 putem spune fara indoiala ca exceleaza prin eleganta si bun gust. Acestea sunt oferite de calitatea materialelor si a accesoriilor folosite. Blatul din lemn masiv de fag este tratat cu un lac diamant, ceea ce ii confera rezistent la zgarieturi cat si la temperaturi de pana la 90 grade. Furnirul natural de stejar folosit la toata partea exterioara ofera un efect vizual deosebit ce este sustinut de finetea fibrei lemnoase.
Pentru ca vorbim de mobila la comanda, modelul prezentat in aceste imagini are un caracter inspirational pentru toti cei care dispun de un spatiu mai extins.