RECOMANDARI

Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
Stil18 1

Blat compozit Stil18

devider
de la 1025 RON
devider
Important:

Blaturile compozit pentru bucatarie pot fi adaptabile oricarui spatiu. Pot avea diferite forme si dimensiuni, in functie de mobilierul bucatariei, dar si prelucrari cu aspect personalizat. O caracteristica speciala cu un mare impact vizual sunt decupajele pentru plite si boluri ce vin turnate in suprafata continua a blatului.

Informatii si comenzi

Descriere produs

Blatul compozit este un accesoriu ce nu ar trebui sa lipseasca unui mobilier de bucatarie care se respecta. In afara de aspectul deosebit ce imprima bucatariei stil si eleganta, caracteristicile deosebite ale blaturilor compozit le fac sa fie usor de intretinut si foarte rezistente.
Acest model de blat compozit, Stil18, este realizat dintr-un material numit granulon night sky, avand o grosime minima de 22-24 mm si o raza frontala de 2 mm. Optional se poate incorpora si o plita vitroceramica sau cu inductie. La cerere, blatului i se poate adauga si un inaltator.

Dimensiune maxima: 395 x 155 cm
Latime minima: 600 mm

Aceste blaturi compozit se realizeaza doar la comanda si pot avea forme si dimensiuni diferite. Chiuveta vine turnata in suprafata continua cu blatul, nimic incastrat, ceea ce ofera un efect vizual deosebit. Aceasta se poate pozitiona in orice loc, in functie de mobilier.

Info: Stil Autentique produce blaturi compozit bucatarii in varianta cu finisaj mat. Pentru varianta cu finisaj lucios, pretul creste cu 30%.