Mobila living

Biblioteca este fara doar si poate principala piesa a mobilierului de living. Moderna sau clasica, minimalista sau voluminoasa, aceasta trebuie proiectata in functie de stilul pe care vrem sa-l dam incaperii sau de intrebuintarile pe care dorim sa le aibe.

Mobila living BBT09

Moderna, eleganta, iata doar cateva din caracteristicile acestei bibloteci, model BBT09. Minimalista dar cu o compartimentare interioara ce permite depozitarea multor obiecte, aceasta biblioteca este cu adevarat un produs util pentru orice sufragerie (living). Si pentru ca vorbim despre o mobila de calitate, oferim si o garantie pe masura: 5 ani.
BBT09
3216 RON
Mobila living BBT09

Mobila living BBT08

Biblioteca model BBT08, se adreseaza celor care doresc un living amenajat intr-un mod elegant si nonconformist. Design-ul aparte inspira simplitate intr-un mod complex. Biblioteca dispune de spatii interioare optimizate in funtie de preferintele fiecarui client in parte. Pentru simplul fapt ca oferim o garantie de 5 ani, se subintelege ca avem de-a face cu o mobila de inalta calitate.
BBT08
3020 RON
Mobila living BBT08

Mobila living BBT07

Daca suntem in cautarea unei biblioteci simpliste dar cu spatii de depozitare si expunere care sa ne satisfaca toate trebuintele , modelul BBT07 este produsul ideal. Indrazneata ca si design dar foarte utila prin organizarea spatiilor sale, aceasta biblioteca devine favorita in alegerile iubitorilor stilului modern.
BBT07
2853 RON
Mobila living BBT07

Mobila living BBT06

Biblioteca BBT06 este formata din trei module menite sa aduca livingului o nota de simplitate si pragmatism. Sistemele "invizibile" de deschidere ale fronturilor de sertare si usi, nu fac altceva decat sa sublinieze aceasta idee de simplitate.
BBT06
2712 RON
Mobila living BBT06

Mobila living BBT05

Mobilierul de sufragerie trebuie sa aibe un aspect care sa incante prin forme si compozitie insa nu trebuie neglijata ideea de utilitate a acestuia. La cest model de biblioteca, BBT05, designul geometric repetitiv este extrem de folositor depozitarii de carti si ofera tot ceea ce ii trebuie unei biblioteci.
BBT05
2943 RON
Mobila living BBT05

Mobila living BBT04

Modernism si eleganta, aceastea sunt caracteristicile principale ale bibliotecii model BBT04. Minimalista dar bine compartimentata, aceasta devine un produs util pentru un living cu stil. Politele pentru carti, vitrinele din partea superioara si mediana cat si corpul inferior, alcatuiesc un ansamblu compact si complet.
BBT04
3393 RON
Mobila living BBT04

Mobila living BBT03

Aceste produs de mobilier, BBT03, se adreseaza celor care doresc un living special, nonconformist. Ideea de simplitate este sustinuta de catre liniile moderne de design. Biblioteca ofera spatii interioare bine optimizate, ce ne dau posibilitatea de a ne aranja obiectele decoartive, cartile, sistemul audio cat si tv-ul.
BBT03
3297 RON
Mobila living BBT03

Mobila living BBT02

Formata din doua corpuri, biblioteca BBT02 vine ca si solutie optima pentru incaperile mai restranse. Desi face parte din categoria bibliotecilor cu aspect minimalist, spatiile interioare cat si cele la vedere sunt foarte bine organizate.
BBT02
2812 RON
Mobila living BBT02

Mobila living BBT01

Biblioteca BBT01 este o combinatie interesanta de clasic si modern. Recomandata in special celor care au nevoie de spatii pentru carti, aceasta raspunde si altor intrebuintari cum ar fi expunerea obiectelor decorative sau a tv-ului.
BBT01
4877 RON
Mobila living BBT01