Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
BBT09 1
BBT09 2
Imagini Biblioteca BBT09

Mobila living BBT09

devider
de la 3216 RON
devider
Important:

Mobila living se realizeaza la comanda. In functie de preferinte se pot schimba dimensiunile, compozitia, accesoriile sau materialele utilizate.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni biblioteca: Lungime 330 cm x latime (adancime) 45 - 30 cm x inaltime 210 cm
Structura: panouri aglomerate din lemn dublu melaminat mat, grosime 18 mm si MDF vopsit mat
Canturi: ABS, integral cu grosime 2 / 22 mm

Descriere produs

Biblioteca model BBT09, este o piesa de mobilier perfecta pentru un living cu dimensiuni generoase. Combinatia de culori wenge-verde precum si combinatia de materiale utilizate, respectiv PAL si MDF, ofera incaperii originalitate intr-un stil modern.Usile celor doua corpuri mari, aflate in partea superioara, au sistem de deschidere cu balamale in timp ce la restul segmentului regasim un sistem limitator rabatabil. Fiind un produs de mobila la comanda, aceste doua corpuri pot avea la alegere rol de minibar sau depozitare obiecte.
Cele doua sertare ale acestei biblioteci au o functionalitate deosebita iar inchiderea se face cu ajutorul unui sistem cu amortizare. In interiorul acestora pot fi montate suporturi pentru CD-uri, DVD-uri sau alte produse multimedia.
Cromatica acestei biblioteci va fi stabilita de catre client, astfel incat produsul sa fie in armonie cu celelalte piese de mobilier din incapere. Si pentru ca vorbim de o mobila de calitate, oferim si o garantie pe masura: 5 ani.