Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
BBT08 1
Imagini Biblioteca BBT08

Mobila living BBT08

devider
de la 3020 RON
devider
Important:

Mobila living se realizeaza la comanda. In functie de preferinte se pot schimba dimensiunile, compozitia, accesoriile sau materialele utilizate.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni biblioteca: Lungime 320 cm x latime (adancime) 35 cm x inaltime 220 cm
Structura: panouri aglomerate din lemn dublu melaminat mat, grosime 18 mm
Canturi: ABS, integral cu grosime 2 / 22 mm si ABS polita grosime 2 / 42 mm
Sistem special de prindere in perete, marca BLUM

Descriere produs

Biblioteca model BBT08, propune amenajarea livingului (sufrageriei) intr-un mod modern si neconventional prin dispunerea a patru corpuri intr-un mod atipic, ceea ce creaza un efect vizual deosebit iar nuanta wenge inspira eleganta si bun gust.
Partea interioara a acestui mobilier este optimizata in functie de preferinte si necesitati. Usile au sistem de deschidere pe verticala iar sertarele sunt au amortizare la inchidere, detalii importante pentru o functionaliate de cinci stele. Si pentru ca avem de-a face cu o mobila pentru living, iar aspectul este un detaliu important, am folosit accesorii "inteligente" asa cum regasim si la polita din partea de mijloc ce are un sistem igenios, "invizibil" de prindere in perete. Biblioteca BBT08 dispune in partea inferioara (sub tv) de un minibar cochet, element care pe langa utilitate, face si o buna impresie in fata invitatilor.
Garantia de 5 ani consideram ca spune totul despre calitatea acestui mobilier.
Fiind vorba despre un produs de mobila la comanda, puteti opta pentru o personalizare speciala a acestui mobilier. Pot fi schimbate nuantele sau dimensiunile, in functie de spatiul disponibil.