Click pe poza pentru rezolutie inalta! Zoom
BBT03 1
Imagini Biblioteca BBT03

Mobila living BBT03

devider
de la 3297 RON
devider
Important:

Mobila living se realizeaza la comanda. In functie de preferinte se pot schimba dimensiunile, compozitia, accesoriile sau materialele utilizate.

Disponibilitate: la comanda
Informatii si comenzi

Detalii tehnice

Dimensiuni biblioteca: Lungime 275 cm x latime 30 cm x inaltime 160 cm
Structura: panouri aglomerate din lemn dublu melaminat, grosime 36 mm, nuanta alb mat
Spatiu TV: inaltime - 55 cm
Canturi: ABS, grosime 2 mm
Usile: panouri aglomerate din lemn dublu melaminat, grosime 18 mm, varianta mata.

Descriere produs

Acest model de biblioteca , BBT03, uimeste prin simplitate si prin abordarea indrazneata a ideii de design. Separatism in unitate, o idee obtinuta cu ajutorul jocului pe inaltime a celor patru nivele ce dau originalitate produsului .
Biblioteca este fixata pe zid cu ajutorul unui sistem "invizibil" de ancorare ce poate fi utilizat doar in cazul peretilor din beton, BCA sau caramida. In partea stanga superioara si cea dreapta inferioara, biblioteca are doua spatii destinate depozitarii, inchise cu usi oscilobatante. Urmatoarele doua nivele, cele cu inaltimi mai mici (14 cm, spatiu depozitare cd-uri, dvd-uri, obiecte decor) au in partile extreme sertare cu deschidere prin atingere (push-open).
Desi la prima vedere aceasta biblioteca poate parea mult prea minimalista, spatiilor interioare li se pot da diferite utilitati; de la depozitarea cartilor, CD-urilor, obiectelor de decor pana la cea a televizorului si a sitemului audio.