Saltele la comanda

Un lucru interesant si putin constientizat este acela ca noi oamenii ne petrecem in pat o mare parte a timpului. Asadar alegerea saltelei trebuie sa fie o decizie pe care s-o luam cu atentie dupa o buna informare. Salteaua este chiar mai importanta decat patul deoarece este cea cu care intram in contact direct. In functie de calitatea si proprietatile ei, ne este influentat atat somnul cat si starea de sanatate.

Din pacate pretul este de multe ori elementul care are un cuvant greu de spus atunci cand achizitionam o saltea. Facand astfel de compromisuri, sanatatea este pusa pe ultimul loc si este pacat deoarece problemele coloanei vertebrale, de greutate, etc. pot avea rezolvari prin alegerea unei saltele corespunzatoare.

Saltele moi si tari

La acest capitol, exista opinii contradictorii care spun ca saltelele tari sunt mai indicate decat cele moi si invers. Si totusi s-a demonstrat in diverse randuri ca saltelele cu compozitii foarte tari provoaca corpului presiuni daunatoare. Pe langa asta, daca mai dormim si intr-o pozitie incorecta, lucrurile nu stau prea bine.

Tipuri de saltele

Acum piata de specialitate este cat se poate de bogata in oferte ce ne prezinta diverse modelele de saltele cu proprietati care mai de care mai interesante. In cele ce urmeaza, va vom prezenta avantajele si caracteristicile produselor comercializate de catre compania noastra.

Saltele medicale

Principalii beneficiari ai saltelelor medicale sunt persoanele ce au diverse probleme ale spatelui. Avand o compozitie mai rigida, aceastea ajuta la mentinerea coloanei vertebrale intr-o pozitie cat mai corecta.

Saltele memory foam

Aici vorbim deja despre cele mai noi tehnologii in materie de saltele. Spuma din care sunt realizate, denumita "memorycell", a fost initial inventata de catre NASA, fiind intrebuintata la realizarea costumelor pe care astonautii le purtau in spatiu. Saltelele memory foam au proprietatea de a lua forma corpului sub efectul greutatii corporale, ceea ce duce la o reducere a punctelor de presiune, ca dupa aceea sa revina la starea initiala. Recomandam acest tip de saltele persoanelor cu dureri ale articulatiilor.

Saltele latex

Daca ne dorim un confort de cinci stele, cu siguranta saltelele din latex sunt solutia perfecta. Latex-ul este un cauciuc natural obtinut chiar din arborele de cauciuc iar saltele realizate din aceasta au multe functii ortopedice, asigurad relaxarea totala a muschilor intregului corp. Persoanele cu diverse sensibilitati chimice pot dormi acum intr-un mod cat mai natural si sanatos, uitand de aceste probleme. Saltelele din latex nu permit dezvoltarea mucegaiurilor, bacteriilor si a acarienilor.

Saltele bio

Un lucru imbucurator este faptul ca in ultima perioada tot mai multi clienti doresc sa achizitioneze saltelele bio, vazand in acestea o investitie nu doar in confort ci mai ales in sanatate. Fiind realizate din diverse materiale oragnice precum soya, latex organic, coccolat, aloe sau bio hidrogel, saltelele bio ne garanteaza odihna, rezistenta in timp dar si protectia igienica.

Saltele la comanda