Paturi la comanda

Dintre toate piesele de mobilier ale unui dormitor, patul are cel mai important rol deoarece ne influenteaza intr-un mod cat se poate de direct. Daca un dressing sau o comoda sunt folositoare chiar si cu unele elemente sau caracteristici ce nu ne plac, in cazul paturilor lucrurile nu au voie sa stea asa. Mobila zilelor noastre nu se mai afla la stadiul in care trebuie sa indeplineasca doar o simpla functionalitate. Tehnologia si materialele existente ne ajuta sa realizam produse care sa aduca un plus de confort in viata noastra.

Rezistenta si ergonomia sunt conditii obligatorii pe care trebuie sa le regasim la un pat, asta avand in vedere ca in pat ne petrecem o treime din viata. Sa nu uitam nici de importanta calitatii saltelelor, accesorii fara de care nu putem obtine confortul mult cautat.

De multe ori vedem in showroom-uri paturi care ne plac insa dimensiunile sunt cele pentru care renuntam la a le achizitiona. Apeland la varianta realizarii unui pat la comanda, acest impediment dispare si obtinem din start o serie de multe avantaje care ne ajuta sa cream un produs intocmai cu gusturile noastre. Putem opta pentru diverse tapiterii cum ar fi cele din piele naturala, ecologica sau stofa, materiale ce pot fi reconditionate in cazul unor deteriorari accidentale. Nici la structura lemnoasa nu se pune problema de gusturi deoarece se pot alege diverse nuante cum ar fi wenge, nuc, cires, stejar, etc.

Paturile rotunde, reprezinta o alta varianta moderna de exprimare in ceea ce priveste mobila pentru dormitoare. Liniile de design mai neobisnuite fata de cele ale paturilor clasice, atrag atentia si garanteaza o amenajare intr-un stil cat se poate de original. Insa nu trebuie uitat faptul ca un pat rotund are nevoie un spatiu mai generos pentru a obtine un efect vizual deosbit.

Dormitorul este locul unde "ne incarcam bateriile". De aceea este esential ca acesta sa fie amenajat intr-un mod cat mai placut astfel incat sa ne dea starea de spirit necesara. Patul este elementul care contribuie cel mai mult la odihna noastra si trebuie sa faca acest lucru atat prin sentimentul de confortul cat si de siguranta.

Paturi la comanda