RECOMANDARI

Mobilier hotelier

Cand vorbim despre mobilier hotelier, trebuie sa ne referim la calitate si durabilitate. Si asta pentru ca stim cu totii ca mobila unui hotel / pensiuni, trebuie sa reziste uzului foarte intens. Daca acest lucru nu se intampla, inseamna ca prin achizitionarea mobilierului am realizat un adevarat esec administrativ, ceea ce aduce pierderi din punct de vedere financiar.

De multe ori proprietarii de hoteluri / pensiuni fac greseala sa accepte oferte foarte atractive din partea producatorilor de mobila. Trebuie sa fie foarte bine inteles faptul ca orice oferta ce vine cu un pret destul de scazut, implica si o calitate mult mai slaba a pieselor de mobilier. Pe termen scurt poate fi o afacere profitabila, dar in timp, lucurile vor lua o turnura negativa.

O saltea de calitate este automat si foarte rezistenta. Astfel va oferi confort si odihna maxima clientului iar proprietarului lispa grijilor legate de degradarea ei. Un pat realizat din materiale cu grosimi adecvate regimului hotelier va fi mult mai trainic decat unul care face rabat calitatii in detrimentul unui pret extrem de atractiv.

Azi standardele industriei hoteliere s-au ridicat foarte mult, asta si datorita mediului competitiv. Fiecare hotel incearca sa gaseasca acel element care sa-i ofere unicitate iar pe langa atmosfera si servicii, amenjarea interioara, si aici ne referim la mobilier, este un punct important. Poate chiar cel mai important deoarece interactioneaza direct cu clientul. Fie ca opteaza pentru un stil elegant, clasic sau minimalist, cei care conduc un hotel sunt obligati sa inteleaga faptul ca mobila si accesoriile camerei trebuie sa ofere confort si utilitate.

Mobilier hotelier