Dressing-uri la comanda

Cand nu dispunem de o camera cu spatii prea largi, o mare greseala ar fi sa o mai aglomeram si cu un mobilier voluminos. Pe langa acest aspect, daca garderoba noastra este una foarte bogata, riscul de a avea haine imprastiate prin camera este destul de mare.

La aceasta problema, solutia consta in alegerea unui dressing potrivit. Si cand spuneam asta, vorbim despre mobila la comanda. De ce? Pentru ca acest serviciu ne ajuta sa realizam un dressing care sa aibe toate caracteristicile de care avem nevoie; un spatiu de stocare cat mai mare si mai optim compartimentat, dimensiuni care sa ne ajute sa-l pozitionam unde dorim, accesorii in functie de preferinte.

Un alt aspect interesant si putin constientizat este acela legat de alegerea dressing-urilor. Femeile au de obicei tentinda sa isi doreasca un dressing cat mai incapator dar care in acelasi timp sa aibe si un design deosebit. La barbati lucrurile stau oarecum diferit.Acestia pun accent pe calitatea materialelor din care este realizat si grija lor permanenta este sa aibe spatii disponibile pentru toti pantalonii, sacourile si hainele lungi.

Un dressing ideal trebuie sa faca un compromis echitabil prin care sa indeplineasca cat mai mult din toate calitatile si optiunile mai sus prezentate. Dressing-ul nu trebuie privit doar ca o piesa decorativa de mobilier ci una care ne aduce rezolvarea problemelor legate de depozitare, de la cele mai importante obiecte pana la maruntisuri, si care sa ne ofere libertatea de miscare.

Dressing-uri la comanda