Bucatarii la comanda

Bucataria este cu siguranta unul dintre cele mai importante spatii ale locuintei noastre. Fie ca optam pentru varianta open space sau cea clasica cu o camera inchisa, bucataria trebuie sa-ti ofere spatiile necesare atat pentru gatit cat si pentru depozitare.

Mobila bucatariei joaca cel mai important rol deoarece el "va da viata" incaperii, va fi cel ce stabileste stilul si gradul de confort/lux al bucatariei, insa acesta trebuie sa fie adaptat perfect preferintelor si nevoilor tale.

De cele mai multe ori invocam lipsa spatiului ca si motiv pentru care nu putem avea mobila dorita. Te asiguram ca si intr-o bucatarie lipsita de dimensiuni generoase, poti crea cu ajutorul unei bune organizari, un loc placut de care sa te bucuri. Iti vom propune solutii in conformitate cu bugetul tau disponibil dar si cu stilul pe care vrei sa-l aibe mobila ta de bucatarie tale, acesta fiind cel mai important avantaj pe care il reprezinta serviciul de mobila la comanda.

La capitolul materiale, cea ce noi punem pe primul loc, este calitatea. Ea ne ajuta sa-ti putem realiza o mobila de bucatarie la comanda, cu o lunga durata de viata. De asemenea, tot cu ajutorul diverselor materiale vom putea crea stiluri diferite, de la cel rustic realizat cu ajutorul lemnului masiv, la cel modern din MDF vopsit, infoliat sau furniruit.

Functionalitatea si accesiblitatea trebuie sa fie caracteristici de baza la o mobila de bucatarie la comanda. Nu crea spatii inutile sau pe care le folosesti extrem de rar. Fa in asa fel incat fiecare coltisor al mobilierului sa-ti fie de folos. O bucatarie aerisita este secretul ce o face sa para mult mai mare, iar in aceasta idee poti folosi diverse "trucuri" in favoarea ta. Blatul bucatariei pastreaza-l cat mai curat posibil. Elimina suporturile decorative pentru tacamuri daca le tii doar pentru ca nu-ti vine sa renunti la ele sau ca ti-au placut candva si foloseste sertarele. Cutiutele mari si mici destinate pastrarii de condimente si arome pot fi si ele lucruri care iti "sufoca" mobilierul.

Bucataria zilelor noastre trebuie sa fie deosebit de practica, usor de utilizat si intretinut iar pentru a reusi aceasta combinatie ideala, ai nevoie de putina inspiratie si creativitate, efort care iti va fi rasplatit atunci cand iti vei petrece timpul alaturi de cei dragi in bucataria mult dorita.

Bucatarii la comanda